Създаване и управление на интернет страници

Интернет стана един важен елемент от ежедневието ни, интелигентното използване на тази медия може да подобри значително търговската и фирмената комуникация.

ИТ Монца изработва интернет страници. Ние проучваме Вашите нужди и Вашите цели и при направата на страниците използваме най-модерните съществуващи технологии с които е възможно да се осъществят анимации и различни графични ефекти които ще направят много по-динамична и модерна графиката на Вашата интернет страница.

За да дадем допълнителна гаранция на нашите клиенти, всички уеб сайтове реализирани от нас са много платформени, това означава че преди да се публикуват on-line са внимателно тествани на основните интернет браузъри за оперативни системи Microsoft Windows, Apple Macintosh, Linux и други.

ИТ Монца осъществява също и restyling на вече съществуващи интернет страници за да модернизира графиката, интернет магазина или базата данни на Вашата фирма.

Нашият начин на работа:

Тясно сътрудничество с клиента за да се достигне заедно до желаната цел.. Това е за което ние претендираме когато почваме реализирането на нова интернет страница. Само след внимателно проучване на очакванията и изискванията на клиента можем да предложим разрешение което благодарение на нашия дългогодишен опит ще доведе до желания резултат.

Гарантираме изработката на една интернет страница с професионална графика, отговаряща на изискванията на клиента, лесна за обслужване благодарение на нашите CMS решения, един подходящ инструмент за комуникация, използваем и достъпен.